Design keuken met spoeleiland

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1400038

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Design keuken met spoeleiland

Een grote leefruimte met een open keuken, vraagt om een fraai design. Deze stoere keuken met spoeleiland is daarom voorzien van een dik werkblad met de uitstraling van geoxideerd staal. Bij het zitgedeelte van het spoeleiland loopt dit dikke werkblad over de kopse kant van het aanrecht. De extra brede lades bij het kookgedeelte en de aansluitende wandkast zorgen voor een zee aan bergruimte.

Om de keuken een stoere en tegelijkertijd industriële sfeer te laten ademen is er boven het spoeleiland een stalen opbergrek geplaatst. Een robuuste keuken waar het niet alleen fijn koken is, maar waar u ook gezellig kunt bijpraten aan het zitgedeelte.

Inclusief keukenapparatuur
Deze stoere moderne keuken is uitgerust met de volgende Siemens apparatuur: afzuigkap, inductie kookplaat, vaatwasser, combi-stoomoven en een koeler.
Siemens keukenapparatuur

Een keuken met spoeleiland laten ontwerpen?

Is deze design keuken met spoeleiland en wandkast niet uw droomkeuken? Ontwerp uw keuken met eiland dan samen met één van onze keukenontwerpers. De perfecte keuken wordt dan samen met u naar uw wensen en de beschikbare ruimte op maat ontworpen. Met de laatste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>17</strong> kleuren 17 kleuren
  • <strong>34</strong> handgrepen 34 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen