Hoogglans eilandkeuken

Inclusief 6 keukenapparaten

Kenmerk: 1400041

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Hoogglans eilandkeuken met wandkasten

De kristalwitte en lavazwarte hoogglans fronten in combinatie met het keramieke werkblad maken van deze greeploze keuken een echte eyecatcher. De design keuken wordt onderstreept door de 5 grote kasten met extra opbergruimte, de luxe Miele apparatuur, en het ruime kookeiland.

Met deze hoogglans eilandkeuken haal je niet alleen een moderne keuken in huis, je profiteert ook van de ruime opbergmogelijkheden.

Inclusief keukenapparatuur
Deze hoogglans eiland keuken is uitgerust met de volgende luxe Miele apparatuur: eiland afzuigkap, inductie kookplaat, vaatwasser, oven en een koelkast.
Miele keukenapparatuur

Een hoogglans eilandkeuken laten ontwerpen?

Is deze hoogglans eilandkeuken met een in een contrasterende kleur uitgevoerde kastenwand niet uw droomkeuken? Ontwerp uw keuken met eiland dan met één van onze keukenontwerpers. Deze wordt dan samen met u naar uw wensen en de beschikbare ruimte op maat ontworpen. Met de laatste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>19</strong> kleuren 19 kleuren
  • <strong>Greeploos</strong> handgrepen Greeploos handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen