Industriële hoekkeuken

Inclusief 4 keukenapparaten

Kenmerk: 1400043

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne industriële hoekkeuken

Deze moderne industriële hoekkeuken is helemaal van deze tijd. De bakstenen muren, de gietijzeren schappendragers en de kunststof houten fronten, alles draagt bij aan het industriële karakter van deze keuken. Gecombineerd met zwarte apparatuur en zwarte details zoals een kraan en stalen bovenkastjes geeft dit de keuken een stoer en robuust uiterlijk.

Het kook- en spoeldeel van deze keuken heeft een composiet werkblad en de kunststof fronten zijn uitgevoerd in de kleur Sherwood Bronx. Let ook eens op de met hout ingelegde grepen van de design koel-vriescombinatie en de perfect op de industriële keukenstijl afgestemde greepjes op de keukenkastjes.

Inclusief keukenapparatuur
Deze complete hoekkeuken in industriële sfeer is uitgerust met een AEG vaatwasser en de volgende Boretti apparatuur: afzuigkap, fornuis en een design koel-vries combinatie.AEG keukenapparatuurBoretti keukenapparatuur

Een industriële keuken laten ontwerpen?

Is deze moderne industriële keukenopstelling met ijzeren wandrekken niet uw droomkeuken? Ontwerp uw droomkeuken dan samen met één van onze keukenontwerpers. De keuken wordt dan samen met u naar uw wensen en de beschikbare ruimte op maat ontworpen. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>7</strong> kleuren 7 kleuren
  • <strong>12</strong> handgrepen 12 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen