Rechte keuken met eetbar

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1400044

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Rechte keuken met eetbar en kastenwand

De brede verticale lijnen op de lava zwart gelakte keukenkast deuren en lades met een subtiele houtnerf en het kunststof werkblad geven deze keuken een robuust karakter. De in zwart uitgevoerde keukenapparatuur en zwarte RVS handgrepen zorgen hierbij voor een extra stoere look. Met de hoge wandkast en bovenkastjes heb je ook aan opbergruimte in deze compacte keuken geen gebrek.

Inclusief keukenapparatuur
Deze stoere keuken met eetbar is uitgerust met de volgende Pelgrim apparatuur: afzuigkap, gaskookplaat, vaatwasser, combi magnetron en een koel-vriescombinatie.
Pelgrim keukenapparatuur

Een keuken met kookeiland laten ontwerpen?

Is deze keuken met eetbar en kastenwand niet de keuken die u zoekt? Ontwerp uw droomkeuken dan samen met één van onze keukenontwerpers. Deze wordt dan samen met u naar uw wensen en de beschikbare ruimte op maat ontworpen. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>11</strong> kleuren 11 kleuren
  • <strong>18</strong> handgrepen 18 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen