Oud eiken keuken met composiet werkblad

Inclusief 7 keukenapparaten

Kenmerk: 1400009

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Exclusieve oud eiken keuken met composiet werkblad

Deze exclusieve complete keuken met warme, stoere uitstraling heeft een U-opstelling. De combinatie tussen oud eiken houtlook met verticale nerven en de minimalistische grepen geeft hem een moderne touch. In de tussen twee nissen ingebouwde ruime kastenwand zijn hoogwaardige apparaten geplaatst, waaronder op werkhoogte een Atag oven, combi-magnetron en warmhoudlade. Daarnaast bevindt zich hier ook een zeer ruime koel-vriescombinatie.

Koken is een feest op de grote inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging die in het composieten werkblad is gefreesd. In deze keuken is het prettig en overzichtelijk werken, zeker wanneer je kookt voor een groot gezin of gezelschap.

Inclusief keukenapparatuur
Deze ruimtelijke keuken is uitgerust met de volgende ATAG apparatuur: oven, combi-magnetron, warmhoudlade, vaatwasser, inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging en een koelkast.
ATAG keukenapparatuur

Uw houten droomkeuken laten ontwerpen?

Heeft u liever een keuken met een massief houten front i.p.v. een in oud eiken gefineerd front. Ontwerp uw keuken dan samen met één van onze keukenspecialisten. De keukenopstelling, aanrechtbladen, keukenkasten en fronten, grepen, achterwanden en inbouwapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

Bij Bemmel en Kroon bent u verzekerd van superieur vakmanschap. U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage.

  • <strong>9</strong> kleuren 9 kleuren
  • <strong>38</strong> handgrepen 38 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen