Zandgrijs hoogglans gelakte leefkeuken

Inclusief Neff keukenapparaten

Kenmerk: 1400022

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Zandgrijs hoogglans gelakte leefkeuken

Schitterende hoogglans gelakte leefkeuken in de kleur zandgrijs met een kunststof keukenblad in houtdesign. De bijpassende stijlvolle eettafel is voorzien van een tafelblad met hetzelfde houtdesign. Met extra veel bergruimte aan de achterzijde van het eiland, een koelkast in de achterwand én professionele Bosch apparatuur op ooghoogte.

Grenzend aan het kookeiland bevinden zich twee opzetkasten met rolsysteem. Samen met bijna volledig in de muur ingebouwde hoge kasten en de contrasteren witte wanden geven zij deze keuken een echte designer look.

Inclusief keukenapparatuur
Deze in hoogglans uitgevoerde luxe leefkeuken is uitgerust met de volgende Bosch apparatuur: inductiekookplaat, 45 cm vaatwasser, 60 cm combi-magnetron, oven, 60 cm combi-stoomoven en een koelkast.
Bosch keukenapparatuur

Maatwerk leefkeuken laten ontwerpen?

Deze greeploos uitgevoerde leefkeuken biedt tal van praktische mogelijkheden. Door uw droomkeuken samen te ontwerpen met één van onze keukenontwerpers wordt deze volledig naar uw wensen en de beschikbare ruimte ontworpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D vormgegeven. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keukenindeling.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>15</strong> kleuren 15 kleuren
  • <strong>24</strong> handgrepen 24 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen