Miele Logo

Miele W1 en T1 Classic

De W1 en T1 Classic lijn van Miele nu extra aantrekkelijk geprijsd!

Kies samen voor een zekere start met een wasmachine en wasdroger uit de Miele W1 T1 Classic lijn. De verhuizing is bijna achter de rug. Zelfs de was kan weer gedaan worden. Dit is hét moment om een mooie toekomst met elkaar te starten! Kies samen voor jarenlang perfect schoon en droog wasgoed met de Miele W1 Classic-wasmachine en de T1 Classic-wasdroger.

De W1 & T1 Classic was- en droogautomaten

Selecteer het apparaat uit de W1 en T1 Classic lijn waar u meer over wilt lezen. Op deze productgroep pagina’s uit de Classic lijn staan ook alle wasautomaten, droogautomaten en was-droogautomaten met hun specificaties overzichtelijk bij elkaar. U kunt de Classic was- en droogapparatuur hier ook direct extra voordelig bestellen.

Uitstekende kwaliteit en levensduur.

Een wasmachines, wasdroger of was-droogcombinatie uit de W1 & T1 Classic serie van Miele is van de hoogste kwaliteit. Bij het wassen en drogen met deze Miele apparatuur ben je verzekerd van perfecte resultaten, en de apparaten zijn ook nog eens bijzonder efficiënt. De hoogste eisen aan het productieproces en materialen onderstrepen het motto van Miele: Immer Besser.

Geëmailleerd front

De W1 Classic wasmachines en T1 Classic wasdrogers zijn voorzien van een geëmailleerd front.

Als enige fabrikant van huishoudelijke apparaten emailleert Miele de fronten van alle was- en droogautomaten. Het hoogwaardige email is kras-, corrosie-, zuur- en loogbestendig, eenvoudig schoon te maken en kleurecht.

Roestvrijstalen kuip

De Miele W1 & T1 classic zijn voorzien van een roestvrijstalen kuip.

De kuip is bijzonder robuust en hygiënisch. Deze wordt ondersteund door schokdempers en vier trekveren en wordt met gietijzeren contragewichten gestabiliseerd. Dat is Miele-perfectie voor minimale slijtage, optimale geluidsisolatie en een lange levensduur.

Contragewichten van gietijzer

De Miele W1 Classic wasmachine heeft een contragewichten van gietijzer.

Eersteklas materiaal en afwerking zorgen voor weinig slijtage en een uitstekende stabiliteit. Dankzij de gietijzeren gewichten blijft de wasautomaat stevig staan, ook bij hoge toerentallen. Bovendien is de wasautomaat zeer stil dankzij de lage resonanties.

Onderhoudsvrije warmtewisselaar

De onderhoudsvrije warmtewisselaar van de Miele WT Classic warmtepompdrogers

In Miele-warmtepompdrogers wordt de warmtewisselaar beschermd door een effectief filtersysteem dat u niet hoeft te reinigen. Zo bent u ervan verzekerd dat het energieverbruik altijd laag blijft gedurende
de lange levensduur van het apparaat.

DirectSensor – eenvoudige bediening met tiptoetsen

DirectSensor display sfeerbeeld

De DirectSensor-bediening van de nieuwe series W1 Classic en T1 Classic is bijzonder overzichtelijk door de duidelijke iconen en teksten. De tiptoetsen zorgen voor een eenvoudige en snelle selectie van de gewenste programma-instellingen.

W1 Classic en T1 Classic apparatuur nergens voordeliger

Miele W1 Classic wasmachine en T1 Classic wasdroger

Waarom onze prijzen lager zijn?

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webwinkel van Nederland. Hierdoor kunnen wij de huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen!

Aangezien ook de Miele W1 Classic wasautomaten, T1 Classic wasdrogers en WT Classic was-droogcombinaties door ons groot wordt ingekocht profiteert u van mooie kortingen. U betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor deze was en droog apparatuur van hoogste kwaliteit dus altijd de laagste prijs.

Onze slogan is niet voor niets ‘Let op voordeliger bestaat niet!’.