Design keuken met stijlvol kookeiland

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1400039

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Design keuken met stijlvol kookeiland

Deze design keuken met stijlvol kookeiland is een aanwinst voor iedere woning. De keuken is uitgevoerd met RVS greeplijsten en voorzien van een composiet werkblad met een prachtige natuurlijke structuur. Zowel het werkblad als de in de kleur agaathgrijs gelakte fronten geven deze keuken een warme uitstraling. Om het geheel een luxueus tintje te geven is gekozen voor een Wave eiland afzuigkap in de vorm van een lamp.

Uiteraard kunnen onze opstellingen precies op maat gemaakt worden. Dus laat u vooral ook inspireren door de losse elementen uit iedere keuken, om de voor u ideale keuken samen te stellen.

Inclusief keukenapparatuur
Deze luxe design keuken is uitgerust met een Wave eiland afzuigkap in de vorm van een lamp, Liebherr koelkast met vriesklep en een Smeg inductiekookplaat, vaatwasser en een oven.
Liebherr koelkasten en keukenapparatuurSmeg keukenapparatuurWave afzuigkappen en verlichting

Een design keuken laten ontwerpen?

Is deze design keukenopstelling met kookeiland en eiland afzuigkap in de vorm van een lamp niet uw droomkeuken? Ontwerp uw nieuwe keuken dan samen met één van onze keukenontwerpers. Deze wordt dan samen met u naar uw wensen en de beschikbare ruimte op maat ontworpen. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>28</strong> kleuren 28 kleuren
  • <strong>21</strong> handgrepen 21 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen