Moderne keuken met hangende hoge kasten

Inclusief Neff keukenapparaten

Kenmerk: 1400005

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne keuken met hangende hoge kasten

Deze kristalgrijs gelakte moderne keuken met hangende hoge kasten heeft geen bovenkastjes of afzuigkap. Wel een hypermoderne afzuigunit in de kookplaat en een praktische systeem achterwand. De kasten hebben een ultramatte afwerking, het spoel- en kookdeel is voorzien van een Corian werkblad.

Met de aan de wand hangende elementen is een zwevende oplossingen gerealiseerd met als doel de keuken meer ruimte en gewichtloosheid te verlenen. Deze moderne hoekkeuken met kastenwand is zowel in de uitvoeringen met greep als greeploos leverbaar in 7 verschillende kleuren van kristalwit tot agaatgrijs. De modulair opgebouwde next125 cubes aan de systeem achterwand zorgen voor orde en voltooien het esthetische karakter.

Inclusief keukenapparatuur
Deze in mat kristalgrijs uitgevoerde luxe next125 keuken met strakke fronten is uitgerust met Neff apparatuur waaronder een kookplaat met geïntegreerde afzuiging.

Zelf een strakke moderne keuken ontwerpen?

Heeft deze moderne next125 keuken niet de opstelling die past binnen de voor u beschikbare keukenruimte? Ontwerp uw nieuwe keuken dan op maat samen met één van onze keukendesigner. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keukenindeling.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>9</strong> kleuren 9 kleuren
  • <strong>38</strong> handgrepen 38 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen