Moderne strakke schiereiland-opstelling

Inclusief 4 keukenapparaten

Kenmerk: 1400021

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne strakke schiereiland-opstelling

Deze keuken in een schiereiland-opstelling combineert koken en gezellig samenzijn. De strak vormgegeven keuken is voorzien van een vrijstaand RVS fornuis, ingebouwde kastenwand en stijlvolle RVS grepen. Dit geeft de hele ruimte een moderne uitstraling. De keuken is voorzien van hoogwaardige Neff apparatuur, waardoor u van alle gemakken bent voorzien.

Het donkere werkblad van composiet vormt een mooi contrast met de mat gelakte kristalgrijze fronten. Met de planken aan de muur wordt extra ruimte gecreëerd voor bijvoorbeeld uw mooiste servies. Door de overzichtelijke opstelling bereidt u in een handomdraai de heerlijkste gerechten. Tijdens het koken praat u onder het genot van een drankje gezellig bij met uw vrienden of familieleden die ontspannen zitten aan de bar.

Inclusief keukenapparatuur
Deze moderne strak vormgegeven schiereiland keuken is uitgerust met de volgende Neff apparatuur: vrijstaand fornuis, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast.

Een keuken op maat laten ontwerpen?

Is deze strakke schiereiland opstelling met kastenwand niet uw droomkeuken, en gaat uw voorkeur uit naar een vrijstaande eilandkeuken? Geen enkel probleem, de opstelling en het ontwerp van elke keuken uit onze keukenshowrooms is volledig naar uw wensen en de beschikbare woonruimte aan te passen. Bemmel & Kroon keukens gaat graag met u om de tafel zitten om uw droomkeuken voor u op maat te ontwerpen. De opstelling, werkbladen, keukenkasten en fronten, grepen, achterwanden en of inbouwapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keukenindeling.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>22</strong> kleuren 22 kleuren
  • <strong>39</strong> handgrepen 39 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen