Quooker - De kokend-water-kraan

Quooker

De kokend water kraan van Quooker. Met de Quooker Fusion heb je direct warm, koud en kokend water uit één kraan. Hoe makkelijk is dat?

Kokendwaterkranen van Quooker?

Een Quooker is een kraan die direct kokend water levert. Hij wordt inmiddels in één op de vijf keukens geplaatst. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

FLEX

Quooker Flex

Kokendwaterkraan en mengkraan in één, met als extra functionaliteit een soepele uittrekslang voor meer bereik. Uitgevoerd in het frisse design waar Quooker bekend om staat: een ronde uitloop in twee finishes, chroom en roestvrij staal.

Flex kranen

FUSION

Quooker Fusion

Kokend-water-kraan én mengkraan zijn gecombineerd in de Fusion, de door Quooker zelf ontwikkelde kraan. Uitgevoerd met een extra kindveilige (dubbel) druk-draai bedieningsknop die oplicht bij aanraking.

Fusion kranen

TWINTAPS

Quooker Twintaps

Met de door Quooker zelf ontwikkelde Twintaps werd het pas écht mooi op het aanrecht: een kokend-water-kraan en mengkraan uitgevoerd in hetzelfde design. Ook deze kokend-water-kraan is in hoogte verstelbaar.

Twintaps kranen

NORDIC

Quooker Nordic

De kokend-water-kranen uit de Twintap serie zijn ook los verkrijgbaar. Voor als je al een mooie mengkraan hebt, waar je aan gehecht bent. Of als je een andere mengkraan wilt kiezen.

Nordic kranen

SINGLE TAPS

Quooker Single taps model Classic

Met onze collectie kan bij iedere mengkraan een bijpassende kokend-water-kraan worden gevonden. Al deze kokend-water-kranen zijn voorzien van een kindveilige druk-draai bedieningsknop, 360° draaibaar, geïsoleerd én in hoogte verstelbaar.

Single Taps kranen


Quooker prijs

De LAAGSTE PRIJS voor een Quooker betaalt u bij Bemmel en Kroon.U wilt een Quooker kopen voor een lage prijs? De laagste prijs voor een Quooker kraan betaalt u bij Bemmel & Kroon keukens. De prijs van deze kokenwaterkraan wordt namelijk bepaald door de prijs van de kraan in combinatie met de prijs van het reservoir en de korting die u op de adviesprijzen van deze onderdelen ontvangt. Door onze grote inkoop ontvangen wij hoge korting en betalen onze klanten kleine prijzen! Daarnaast bent u bij ons naast een lage verkoopprijs verzekerd van een uitstekende service en supersnelle levering. Kijk dus snel welke quooker het beste past bij uw keukensituatie en kies daarna eenvoudig een bijpassende kraan kiezen met een finisch naar keuze.
Naast de Quookers kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor andere kranen en kokendwaterkranen.

Voor ons blijft het steeds weer een uitdaging de perfecte balans te vinden tussen wensen en prijzen!


Zwarte of 24 karaat gouden finish

Naast de meer bekende finishes zoals de chromen, stalen en roestvrij stalen finisch is deze kokendwaterkraan nu ook beschikbaar in een zwarte en gouden afwerking. THE GOLDEN ONE limited edition die is verguld met 24 karaat goud is net als de zwarte versie alleen verkrijgbaar als Fusion Square en Fusion Round.

Quooker Goud – 24 karaat goud vergulde finsh

Fusion Limited Edition met gouden finish

De “gouden” Quooker kokendwaterkraan, THE GOLDEN ONE is een mengkraan en kokendwaterkraan in één met dezelfde vertrouwde functies als de chroom, staal, RVS Fusion kraan namelijk energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Hij wisselt direct van koud naar kokend water en andersom.

Fusion met gouden finish

Quooker Zwart – kraan met zwarte finish

Quooker kraan met zwarte finish

De kraan met zwarte finish is gracieus, mysterieus, een tikje duister. En toch een allemansvriend. Want zet een Quooker met zwarte finish neer en hij past in het plaatje. Combineer hem met beton voor een sobere look. Of ga op chic, met rijke materialen als zwart marmer, graniet en messing. Zinderend koud en verkoelend warm!

Fusion met zwarte finish


Quooker reservoirs

Onze collectie bestaat uit drie soorten reservoirs. De PRO3-VAQ voor direct kokend water, COMBI voor direct kokend én warm water en de COMBI+ voor direct kokend en onbeperkt warm water. Allen voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie.

Welk type reservoir het beste aansluit bij uw keukensituatie kunt u zien op onze informatiepagina: Wanneer welke kraan kopen

PRO3-VAQ reservoir

PRO3-VAQ

VAQ is de aanduiding voor de revolutionaire hoogvacuümisolatie van het reservoir. Vacuüm in combinatie met een warmtestralingsscherm zoals gebruikt in de VAQ is de beste isolatie die denkbaar is. Door dit principe is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is maar 5 eurocent per dag. En het kan zelfs in keukens met ladenkasten geplaatst worden, eventueel met ophangbeugel, als accessoire leverbaar.

PRO3-VAQ reservoir

COMBI reservoir

COMBI

De COMBI levert niet alleen kokend water (100°C), maar ook warm water (50-60°C). Hierdoor is ook wachten op warm water verleden tijd. Bovendien is het de eerste ‘boiler’ met hoogvacuümisolatie. Door dit principe is het de zuinigste warm- en kokendwatervoorziening voor de keuken. Het stand-by verbruik is net als bij de VAQ maar 5 cent per dag.

COMBI reservoir

COMBI+ reservoir

COMBI+

De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de ‘gewone’ COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Bovendien heb je met de COMBI+ niet alleen kokend water maar ook onbeperkt warm water uit de keukenmengkraan.

COMBI+ reservoir


Accessoires

Bij de Quooker producten is een aantal accessoires ontwikkeld om een set compleet te maken. Zeeppompen in hetzelfde Nordic design als de kranen en ophangbeugels voor de verschillende reservoirs.

Zeeppomp Nordic

Nordic zeeppomp

Deze zeeppomp is met één hand te bedienen en eenvoudig van bovenaf bij te vullen. Het is de eerste gelagerde zeeppomp met een volledig metalen binnenwerk.

Ophangbeugel PRO3-VAQ

Ophangbeugel PRO3-VAQ

De fraaie roestvrijstalen ophangbeugel is ideaal voor het ophangen van reservoirs, bijvoorbeeld in een keukenkast met laden.

Ophangbeugel COMBI

Ophangbeugel COMBI(+)

De fraaie roestvrijstalen ophangbeugel is ideaal voor het ophangen van reservoirs, bijvoorbeeld in een keukenkast met laden.Wat is een Quooker?

Een ware revolutie …

Een Quooker is een kraan die direct kokend water levert. De Quooker wordt inmiddels in één op de vijf keukens geplaatst. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

Je kunt kiezen tussen een kokend-water-kraan met bijpassende mengkraan, of de nieuwe Quooker Fusion, één kraan voor warm, koud en kokend water. Allebei even veilig, en verkrijgbaar in acht kraanmodellen en drie finishes.

En wie denkt dat de Quooker een energieverslinder is, die heeft het mis. Door de geoctrooieerde hoogvacuümisolatie is het stand-by verbruik maar 5 cent per dag. En de COMBI is zelfs verreweg de zuinigste warm- en kokend-water-voorziening voor je keuken.

Zonder een Quooker is je keuken niet compleet.

Hoe werkt een quooker


De Quooker is energie- en waterbesparend

Het Quooker-reservoir verbruikt door de perfecte hoogvacuümisolatie maar 5 cent per dag om voortdurend kokend water klaar te hebben staan. Bovendien tap je met een Quooker altijd precies de hoeveelheid kokend water die je nodigt heb. Kies je voor de COMBI, die ook warm water voor de mengkraan levert, dan ga je echt besparen. Want die rekent af met verspilling van water en energie door een lange warmwaterleiding naar de keuken.

Water energie besparing in huis met een Quooker

  • geen verspilling van water en energie door lange leidinglengte; met Quooker COMBI in het keukenkastje ook direct warm water
  • energie- en waterbesparend
  • de zuinigste oplossing voor warm- en kokend water

Water energie besparing met de Quooker

  • reservoir met hoogvacuümisolatie spaart energie
  • uniek, geoctrooieerd isolatieprincipe
  • stand-by verbruik van 5 cent per dag
  • 60% zuiniger dan andere kokend-water-kranen

Veiligheid Quooker

Met kokend water in de keuken is het oppassen geblazen. Omvallende waterkokers veroorzaken jaarlijks honderden ongelukken, vooral met kleine kinderen. Met de Quooker zijn deze ongelukken verleden tijd. Dankzij de kindveilige bedieningsknop en de dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt.
De waterstraal is uiteraard heet, maar doordat deze niet massief is en uit druppeltjes bestaat, heb je je hand al teruggetrokken voordat je je echt kunt branden. Gemak en veiligheid gaan bij de Quooker hand in hand.

Kindveilige druk-draai bedieningsknop.
Indicatielampje dat aangeeft of het reservoir opwarmt.
Lichtring die oplicht als hij aangeraakt wordt ter herkenning van kokend water.
Dubbelwandige uitloop, wordt niet te heet om vast te pakken.
Druppelvormige, niet massieve waterstraal die geen verbrandingen veroorzaakt.
In hoogte verstelbare kraan om zonder spatten te vullen.

Installatievragen

Kan ik mijn eigen Quooker installeren?
De Quooker wordt als set geleverd, inclusief duidelijke handleiding en installatatie-materiaal.

Past een Quooker mengkraan ook op bestaande aansluitingen?
De Quooker mengkraan is aan te sluiten op alle reguliere aansluitingen.

Past een Quooker in iedere keuken?
De Quooker past in principe in iedere keuken, nieuw en bestaand. Koop uw Quooker voordelig online bij Bemmel & Kroon keukens of kom langs in één van onze Mega showrooms.

Wat zijn de afmetingen van een Quooker?

PRO3-VAQ reservoir:
Reservoir hoogte40 cm
Reservoir diameter15 cm
COMBI reservoir:
Reservoir hoogte47 cm
Reservoir diameter20 cm
Diameters kraangaten:
Kraangat kokend-water-kranen32 mm
Kraangat mengkranen en Fusion35 mm