Quooker - De kokend-water-kraan

Quooker Zwart

Een spannende keuze voor op het aanrecht

De zwarte quooker kraan is gracieus, mysterieus, een tikje duister. En toch een allemansvriend. Want zet een Quooker met zwarte finish neer en hij past in het plaatje. Combineer hem met beton voor een sobere look. Of ga op chic, met rijke materialen als zwart marmer, graniet en messing. Zinderend koud en verkoelend warm!

Quookers zwarte Fusion kranen

De FUSION kokendwaterkraan is de nieuwste door Quooker zelf ontwikkelde kraan die direct kokend water levert en tevens als mengkraan kan worden gebruikt. De Quooker wordt inmiddels in één op de vijf keukens geplaatst. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

De Fusion collectie bestaat uit de Fusion Square (de rechte fusion uitvoering) en de Fusion Round (de ronde fusion uitvoering). Deze modellen zijn leverbaar in vijf finishes; Chroom, Steel, Roestvrij staal, Zwart en Goud (24 karaat verguld).

Zwarte Fusion Square kranen

Quooker Fusion square zwart - Zwarte kaan inclusief PRO3-VAQ reservoir

Quooker Fusion Square Zwart – PRO3 (3FSBLK)

Quooker Fusion square zwart - Zwarte kaan inclusief COMBI reservoir

Quooker Fusion Square Zwart – COMBI (22FSBLK)

Quooker Fusion square zwart - Zwarte kaan inclusief COMBI+ reservoir

Quooker Fusion Square Zwart – COMBI+ (22+FSBLK)

Zwarte Fusion Round kranen

Quooker Fusion round zwart - Zwarte kraan inclusief PRO3-VAQ reservoir

Quooker Fusion Round Zwart – PRO3 (3FRBLK)

Quooker Fusion round zwart - Zwarte kraan inclusief COMBI reservoir

Quooker Fusion Round Zwart – COMBI (22FRBLK)

Quooker Fusion round zwart - Zwarte kraan inclusief COMBI+ reservoir

Quooker Fusion Round Zwart – COMBI+ (22+FRBLK)

Quooker keuzehulp: Welk Quooker reservoir is voor jou keuken het beste.

Nieuwe zwarte finish

Quooker zwart is de naam van alle Quooker-producten met zwarte finish. Hij bestaat uit een zwarte Fusion Square en Fusion Round, oftewel met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. Beide zwarte kranen zijn mengkraan en kokendwaterkraan in één en wisselen direct van koud naar kokend water en andersom.

Ze bieden alle voordelen van de vertrouwde Quooker: energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Ook de bijpassende zeeppomp is in het zwart verkrijgbaar. De zwarte Fusion Square en Fusion Round worden geleverd met PRO3 reservoir of een COMBI of COMBI+ reservoir voor onder het aanrecht.

Quooker black kranen en zeeppomp

Toepassingen

Quooker zwart toepassingen

Pasta koken met de Quooker black

Quooker zwart toepassing: Potten steriliseren

Chocolade smelten

Afbeeldingen Quooker zwart

Dark romance

Op de Salone del Mobile in Milaan was te zien dat donkere kleuren en rijke materialen de boventoon voeren in Europees design. Met de Quooker zwart haakt Quooker in op deze trend. De eerste zwarte kokendwaterkraan ter wereld maakt elke hedendaagse keuken af.

Sfeerbeeld Quooker Zwart op aanrecht in keuken
Chocolade smelten met zwarte quooker kraan
Quooker Fusion Square Black - Zwarte finish

Nachtelijk zwart

Poëzie is net zo verfijnd en doordacht als het merk Quooker. De Nederlandse schrijver en tv-presentator Abdelkader Benali is een liefhebber van koken en heeft naast zijn kookboek de tentoonstelling “Ik kook dus ik ben” in het Wereldmuseum in Rotterdam. Hem werd gevraagd een gedicht te schrijven, dat de hoofdrol speelt in de campagne voor Quooker zwart.

Al wat water is en kookt, koelt af en zoekt een donker onderkomen traag dompel ik mijn handen in de nacht voel ze vollopen met nieuwe dromen zachtjes ontstijg ik aan dit donker water om sterker aan de oppervlakte te komen
wat aan het licht komt overrompelt met haar nachtelijk zwart zinderend koud en verkoelend warm

Videos Quookers zwarte Fusion kraan